nya resemål från örebro airport

Nyhet 2016-09-26

Fritidsresor breddar sommarprogrammet i Kroatien de tre orterna Rabac, Rovinj och Porec i Istrien. Bland hotellen ryms bland annat ett nyrenoverat Family Life-hotell - Fritidsresors populära familjekoncept med skandinaviska barnklubbar.

Sedan förra året har antalet bokade resor till Kroatien ökat med 100 procent hos Fritidsresor. För att möta den ökade efterfrågan fördubblar Fritidsresor nu volymen inför sommaren och lanserar tre nya resmål i den norra delen Istrien. Avgångarna sker från Örebro Airport,Stockholm/Arlanda, Göteborg/Landvetter och Norrköping Flygplats.

– Den genuina känslan, det kristallklara havet och det gynnsamma prisläget är några orsaker till att många svenskar förälskat sig i Kroatien. Därför känns det väldigt kul utöka programmet med Istrien – en del som kanske inte är lika utforskad än bland oss svenskar, säger Leyla Öfwerström, informatör på TUI Nordic/Fritidsresor.

Fritidsresor erbjuder 14 olika hotell i olika prisklasser på de tre nya orterna i Istrien. I den mindre badorten Rabac lanseras familjekonceptet Family Life. Hotellet har nyligen genomgått en omfattande renovering och har stora rum för hela familjen, stora poolområden, träningsklasser, Bamseklubben och erbjuder All-inclusive. Även om Porec är Istriens största turistort är den pittoresk med små mysiga gränder, och i medeltidsstaden Rovini finns bland annat ett högklassigt designhotell.

Örebro: Avgång varje lördag, med 148 platser, direkt till Pula i Kroatien, mellan 29 juli till 26 augusti 2017.

Beräknad flygtid: cirka 2 timmar och 30 minuter.