Ving släpper upp nästa vinters resor TILL FÖRSÄLJNING FRÅN ÖREBRO

Nyhet 2016-12-16

Lagom till julhelgerna släpper Ving de flesta av nästa vinters resor. Från och med igår finns resorna bokningsbara på Ving.se, bland dem Vings direktflyg från Örebro Airport till Gran Canaria.

Prisexempel: Paketresa med en veckas boende på Vistaflor (VVV+), Gran Canaria. Avresa från Örebro den 8/12 2017, 4 950 kronor per person.

– En av de största bokningsperioderna av resor är i januari och vi vet av erfarenhet att många örebroare använder ledigheten under julhelgerna till att planera kommande årets semester, det är då man hinner prata ihop sig i lugn och ro, säger Magdalena Öhrn, informationschef Ving.

– Det är roligt att bokningen har öppnat lagom till julhelgerna. Vi ser även en positiv utveckling i att allt fler av regionens resenärer väljer enkelhet i resandet genom att flyga direkt från Örebro Airport. Vi är glada att kunna erbjuda marknaden det tillsammans med Ving, säger Mikael Smedberg, VD på Örebro Airport.

Vings populära koncepthotell Sunwing Family Resort, Family Garden och Sunprime Hotels är även de släppta till försäljning. Övriga hotell och resmål släpps upp så snart de är klara.

– Det är en tydlig trend att allt fler av våra resenärer väljer något av våra hotellkoncept som är unika för Ving och särskiljer oss från våra konkurrenter. Det är också våra koncepthotell som bokas allra tidigast eftersom man vill försäkra sig om att få precis den semester man önskar, fortsätter Magdalena Öhrn.

För ytterligare information, kontakta:
Magdalena Öhrn, informationschef Ving, magdalena.ohrn@ving.se, tel 0709-513075.
länk till annan webbplats

 

Gran Canaria