fortsatt direktflyg från örebro till Gran Canaria och Thailand MED VING - bokningen är öppen för vintern 2019

Pressmeddelande 2018-12-13

Nu finns de flesta av nästa vinters resor bokningsbara på Ving.selänk till annan webbplats, bland dem Vings direktflyg från Örebro Airport till Gran Canaria och Phuket i Thailand. Likaså flertalet av Vings egna hotell som Sunwing Family Resort, Ocean Beach Club och Sunprime Hotels samt ett antal andra populära och omtyckta hotell.

De som redan idag vill försäkra sig om en semesterresa till nästa vinter kan boka sin resa på Ving.selänk till annan webbplats. Svenskarnas favoritresmål Gran Canaria nås med flyg direkt från Örebro Airport liksom den thailändska ön Phuket.

– Under julhelgerna är det många som träffas och planerar det kommande årets semesterresor och januari är en av årets största bokningsperioder. De mest eftertraktade koncepthotellen och de bästa rummen säljs först och många försäkrar sig både om en resa och speciellt rum ett helt år i förväg, säger Barbro Holmberg, informatör Ving.

Gran Canaria är Vings största och mest populära resmål vintertid och lockar många semestrande svenskar som uppskattar klimatet, den spanska maten och kulturen. Phuket har vunnit svenskarnas hjärta och många återkommer år efter år för att njuta av värmen och den thailändska gästfriheten.

– Vi möter många boende inom flygplatsens upptagningsområde som efterfrågar när vinterns favoriter Gran Canaria och Phuket med Ving är bokningsbara från Örebro. Det är roligt att försäljningen öppnar lagom till julhelgerna, säger Mikael Smedberg, vd på Örebro Airport.

Vings program från Örebro vintern 2019/2020:
Gran Canaria: avresor måndagar under perioden 21/10 – 30/3
Phuket: avresa tisdag 28/1

För ytterligare information eller högupplösta bilder, kontakta:

Barbro Holmberg, informatör Ving, tel 08 – 5551 3023, barbro.holmberg@ving.se
Mikael Smedberg, VD Örebro Airport, tel 019-307018, mikael.smedberg@orebroairport.se