Rhodos

Grekland

Rhodos är en grekisk ö där du kan tillbringa din semester med många härliga upplevelser. Rhodos erbjuder sol, bad, shopping, god mat, intressant historia, vacker natur och ett pulserande nöjesliv.

Rhodos stad är uppdelad i en ny och en äldre stadsdel. I den nya stadsdelen hittar du hotell, restauranger, butiker och bargatan Orfanidou street. I närheten av Orfanidou street ligger ungdomshotell på Rhodos samlade, här hittar du ett rikt nöjesliv. I Rhodos gamla stadsdel, som härstammar från medeltiden, strosar du runt på kullesten och gränder bland ett stort utbud av restauranger och butiquer i en historisk vacker miljö.

Fakta Grekland

Folkmängd: 117 007

Huvudstad: Rhodos stad

Språk: Grekiska

Valuta: Euro (EUR)

stor variation på stränder

Rhodos stad har dessutom två fina stränder mitt i stan, Windy Beach på den västra sidan och Elli Beach på den östra sidan. Rhodos bjuder på många fina stränder runt hela ön, och du kan alltid hitta din egen favorit. Välj sandstränder, stenstränder, grusstränder och klippor. På västra sidan blåser det mycket men är skönt under de varma sommarmånaderna medan det på östra sidan oftast är lite varmare och mer stilla.

olika resmål

Några av resmålen du kan välja mellan är Afandou, Faliraki, Kallithea, Kiotari, Kolymbia, Lardos, Lindos, Pefkos och Rhodos stad. På alla resmål kan njuta av den grekiska medelhavsmaten, medelhavsklimatet och fylla din semester med fantastiska upplevelser.

Tidtabell Rhodos

Pris och bokning

Boka resan hos någon av våra partners

Läs mer och boka hos ving Läs mer och boka hos TUI

Arrival Guides

Läs mer om destinationen i pdf format

Hämta pdf-filen

Nyhetsbrev

Få senaste nytt från oss

Sevärdheter

Andra resmål