Företag på området

På flygplatsområde arbetar runt 500 personer med flygplatsrelaterade tjänster. Här nedan hittar du uppgifter till företagen och organisationer som verkar på området.

Welcome to TAM, your premium aircraft support partner. Founded in 1989, Täby Air Maintenance, TAM, is an independent company, specialized in aircraft maintenance, modifications, repairs and support.

Varje dag arbetar FedEx för att knyta samman människor och företag världen över. Vi levererar miljontals paket, dokument och fraktförsändelser med största omsorg och säkerhetstänkande – eftersom vi vet hur viktigt varje paket är för dig och din kund.

Expressleveranstjänster och internationell handel. När du skickar med DHL Express – skickar du med specialister inom internationell handel och kurirleveranstjänster. Med vårt breda utbud av expressförsändelse- och pakettjänster, tillsammans med leverans- och spårningslösningar som passar dina behov.

Sedan starten 1993 har Örebro Express AB i snart 20 års tid, på ett förtjänstfullt sätt levererat gods i alla storlekar från dörr till dörr i hela Europa.

Terminalens restauranger finns i avgångshallen. Besök oss för en god bit mat och en trevlig upplevelse i vår spännande flygplatsmiljö. Till vardags serverar vi dagens lunch och goda mackor från vårt café. När du har passerat säkerheten finner du även en bar med förtäring och dryck.
Missa inte taxfreebutiken!

ACR driver flygtrafikledning vid 16 svenska flygplatser. Vårt mål är att få flygplatser i hela Europa att blomstra.

CSG är auktoriserat bevakningsföretag. Vi verkar i hela Sverige med specialisering på kollektivtrafik, mänskliga flöden, handel och flygplatssäkerhet. Vår vision är att bli det främsta bevakningsföretaget i Sverige inom vårt verksamhetsområde.

m&e larsson entreprenad

Kontakt 070-540 40 58

Företaget har funnits på Örebro Airport sedan 2005 och underhåller i första hand flygplatsens fordons och maskinpark för all sorts hantering av flygtrafik och fälthållning. Vi har även en bilverkstad där vi tar emot både privat och företagsbilar.