Apollo etablerar trafik på Örebro Airport, lanserar två direktlinjer

Foto: Sivota, Grekland med Apollo

Nyhet

Apollo etablerar trafik på Örebro Airport och lanserar två nya direktlinjer till Kreta och Ioannina. Bokningen är öppen. Upptäck Heraklion, Parga, Lefkas, Sivota i Grekland eller Saranda i Albanien direkt från Örebro sommaren 2025.

Apollo utvecklar ständigt sitt flygprogram för att göra det så enkelt som möjligt för reslystna svenskar att flyga direkt till sina semesterfavoriter. Från och med sommaren 2025 finns Apollo även som alternativ från Örebro och researrangören lanserar två nya direktflyg, till två av sommarens mest populära resmål, Kreta och Ioannina på det grekiska fastlandet.

- Fantastiskt roligt! Vi välkomnar satsningen och Apollo, som är en efterlängtad researrangör för Örebro Airport. Det är första gången som vi har dessa resmål som val i utbudet, så det kan nog vara bra att var ute i tid med att boka, hälsar Mikael Smedberg, vd på Örebro Airport.

Kreta är sedan länge ett mycket populärt resmål för både stora och små och här hittar du de finaste pärlorna att semestra på - allt från lugna små genuina byar till mer turistvana badorter. Här finns ett brett hotellutbud med charmiga, små familjeägda hotell och större hotell med alla bekvämligheter. Vare sig du letar efter en klassisk solsemester med kristallklart vatten eller fart och fläkt så har Kreta något för dig.

Apollo erbjuder inte bara resor till Kreta från Örebro, utan även till Ioannina, det grekiska fastlandet, som är ett resmål på topplistan i det soliga Grekland. Från Ioannina reser du till antingen Parga, Lefkas eller Sivota med transfer från flygplatsen, eller direkt till Saranda i Abanien där vattnet är kristallklart.

- Vår satsning på regionala flygplatser är viktig för oss och det betyder mycket att vi kan erbjuda våra resenärer den flexibilitet som det innebär att kunna flyga direkt från Örebro till två av sommarens mest populära resmål, säger Martina Krantz, pressansvarig på Apollo.

Apollos resor från Örebro sommar 2025:
Heraklion, Kreta: torsdagar, 1 maj-19 juni
Ioannina, grekiska fastlandet: lördagar, 21 juni-9 augusti

Sök & boka här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

För mer information:
Martina Krantz, pr, Apollo +46 8 673 84 43, martina.krantz@apollo.se
Mikael Smedberg, vd, Örebro Airport, 019 30 70 18, mikael.smedberg@orebroairport.se