Detur - premiär för ny researrangör på örebro

Nyhet

PRESSMEDDELANDE 2021-12-20

En fin julgåva kommer här till alla som längtar efter att resa till Medelhavet under sommaren. Under juni månad startar Detur charterresor till Grekland och Turkiet från Örebro Airport, och redan till julhelgen finns resor till Rhodos och Antalya bokningsbara på detur.se

Örebro – Antalya, 15 juni – 07 september
Örebro – Rhodos, 17 juni – 09 september

Sök och Boka resa med Detur från Örebro Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

- Det känns roligt att kunna ge boende i Örebroregionen den enkla vägen till semestern på Rhodos och Turkiet. Vårt erbjudande är prisvärda paketresor och flyg till destinationer med sol, bad och kultur av hög klass för alla, säger Yigit Tezel som är Marknadschef på Detur i Norden.

- En riktig julklapp, både Turkiet och Rhodos är mycket uppskattade destinationer från Örebro. Flygplatsens mål är att erbjuda tillgänglig kommunikation för alla invånare som bor i Mellansverige. Researrangören Detur är en trygg aktör som har funnit länge, men som faktiskt nu gör premiär hos oss på Örebro, vi är nöjda för satsningen och hälsar Detur välkomna med förhoppning om ett långt samarbete säger Mikael Smedberg, vd på Örebro Airport.

Om Detur: I Sverige har Detur specialiserat sig på resor till de omtyckta länderna Turkiet, Tunisien och Grekland. Detur erbjuder prisvärda charterresor och har lång erfarenhet att arrangera resor till Medelhavet. Företaget startades i Sverige år 2000 och finns idag i hela Norden, med ca 200 000 gäster årligen. Detur arrangerar främst resor för soldyrkande Nordbor, men vi gör även specialresor för grupper, företag, träningsläger för fotbollslag, rundresor och kryssningar. Samt erbjuder dessutom ett stort och brett golfprogram i olika destinationer.

För mer information: Kontakta Yigit Tezel, Director & MEC, Detur i Norden, +46766318509 eller yigit.tezel@deturcorp.com eller Mikael Smedberg, vd, Örebro Airport, +46 (0)19 30 70 18 eller mikael.smedberg@orebroairport.se