några ord från vår vd

Text

Nyhet

Vi kan blicka tillbaka på ett historiskt utmanande år där pandemins framfart negativt påverkat flygbranschen i en aldrig tidigare skådad omfattning. Människors möjlighet att resa och uppleva världen, möta kunder och andra kulturer, försvann mer eller mindre. Globaliseringen tog nya former, med snabb anpassning till digitala mötesplatser i det lilla eller det stora sammanhanget.

Trots detta ser vi på Örebro Airport positivt på framtiden. Människors längtan efter att resa börjar så sakta komma tillbaka. Vi har arbetat extremt hårt med att säkerställa flygplatsens verksamhet, och samtidigt fortsatt leverera trygga och kvalitativa tjänster inom frakt och samhällsnytta under det gångna årets alla dagar. Det har idag lett oss fram till både ekonomisk stabilitet, och öppnat upp för nya spännande samverkansformer och projekt inför framtiden.

Det är till och med så att jag vill sticka ut hakan en aning (må hända lite partiskt) och utnämna Örebro Airport till Sveriges idag mest framgångsrika flygplats.

Med det i ryggen ser vi fram mot 2021; att vi gemensamt hjälps åt att besegra pandemin och återigen kan börja röra oss friare.

Med önskan om en God Jul och ett Gott Nytt År
Mikael Smedberg, vd, Örebro Airport

Mikael Smedberg