Teneriffa, Spanien

RHODOS


GREKLAND

Rhodos, här kan du njuta av många härliga upplevelser. Rhodos erbjuder sol, bad, trendig shopping, historiska vingslag och pulserande nöjesliv.

Rhodos stad är uppdelad i en ny och en äldre stadsdel. I den nya stadsdelen hittar du hotell, restauranger, butiker och bargatan Orfanidou street. I närheten av Orfanidou street ligger ungdomshotell på Rhodos samlade, här hittar du ett rikt nöjesliv. I Rhodos gamla stadsdel, som härstammar från medeltiden, strosar du runt på kullesten och gränder bland ett stort utbud av restauranger och butiquer i en historisk romantisk miljö.

FAKTA RHODOS

Folkmängd: 130 000
Huvudstad: Rhodos stad
Språk: Grekiska
Valuta: Euro (EUR)

variation på stränder

Rhodos stad har två fina stränder mitt i stan, Windy Beach på den västra sidan och Elli Beach på den östra sidan. Rhodos bjuder på många fina stränder runt hela ön, och du kan alltid hitta din egen favorit. Välj sandstränder, stenstränder, grusstränder och klippor. På västra sidan blåser det mycket men är skönt under de varma sommarmånaderna medan det på östra sidan oftast är lite varmare och mer stilla.

resmål

Några av resmålen du kan välja mellan är Afandou, Faliraki, Kallithea, Kiotari, Kolymbia, Lardos, Lindos, Pefkos och Rhodos stad. På alla resmål kan njuta av den grekiska medelhavsmaten, medelhavsklimatet och fylla din semester med fantastiska upplevelser.