Teneriffa, Spanien

HELSINGFORS


FINLAND

Reguljärnyhet från Örebro under våren 2024 är Helsingfors, även känd som Helsinki. Här möter den finska kustnaturen en urban kultur med unik charm. Oavsett om du är här för affärsmöten eller fritid, kommer Helsingfors att välkomna dig med sin unika blandning av modernitet och tradition.

Smidig anslutningar: Om du reser från Örebro med flyget har du fördelen av smidiga anslutningar från Helsingfors flygplats. Färjor, tåg och bussar är bekväma alternativ för att ta dig till staden.

Möteslokaler: Helsingfors erbjuder ett brett utbud av moderna möteslokaler och konferenscentra. Kolla in platser som Finlandiahuset, Messukeskus och Clarion Hotel Helsingfors.

Nätverkande: Helsingfors är en dynamisk stad med ett aktivt affärsliv. Passa på att nätverka med andra yrkesverksamma och utbyta idéer. Många restauranger och kaféer i stadskärnan är perfekta för informella möten.

Utforska stadens kultur: Efter mötena kan du utforska stadens kulturella sevärdheter. Besök Ateneum, Finlands nationalgalleri, för att se en imponerande samling finsk konst. Ta en promenad längs Esplanaden och njut av butiker, gallerier och kaféer.

Fortsätt din resa: Helsingfors Vanda Flygplats är en utmärkt bas för att utforska andra destinationer i världen. Sök här för fler destainationer

FAKTA FINLAND

Folkmängd: 5 578 082
Huvudstad: Helsingfors
Språk: Finska
Valuta: Euro