Teneriffa, Spanien

LONDON


STORBRITANNIEN

Reguljärflyget mellan London och Örebro har flighter två dagar i veckan. London, staden med en rik historia och pulserande modern kultur, är en destination som erbjuder något för alla. Oavsett om du är en historieälskare, matfantast, konstentusiast eller ute efter att uppleva den brittiska kulturen, här kommer du garanterat att hitta något som passar just dig.

Historieälskare se hit - London ett sant paradis. Du kan vandra genom de historiska gatorna i Westminster och beundra den majestätiska Big Ben och Westminster Abbey. Besök Tower of London, en av världens mest berömda fästningar, och se de ovärderliga kronjuvelerna. Eller ta en promenad genom det vackra Kensington Palace och upplev det kungliga livet.

För matfantaster erbjuder London en smältdegel av kulinariska upplevelser. Från traditionella brittiska pubar till trendiga matmarknader och prisbelönta restauranger, finns det något för alla smaker. Prova på den berömda fish and chips, njut av en traditionell afternoon tea, eller utforska stadens blomstrande street food-scen.

Konstälskare kommer att bli förtrollade av Londons rika konstscen. Besök Tate Modern för att se några av världens mest berömda moderna konstverk, eller gå till National Gallery för att beundra mästerverk från renässansen till impressionismen. Och missa inte de otaliga gallerier och konststudior som finns runt om i staden.

För de som vill uppleva den brittiska kulturen är London det perfekta stället. Se en föreställning på West End, världens största teaterdistrikt, eller ta en promenad längs South Bank och njut av utsikten över Themsen. Och glöm inte att besöka de ikoniska varuhusen Harrods och Selfridges för en unik shoppingupplevelse.

Oavsett vad du söker i din resa, kommer London att överträffa dina förväntningar. Med sin blandning av historia, kultur, mat och konst, är det ingen överraskning att London är en av världens mest älskade städer. Vänta inte, boka din resa till London idag och upplev allt som denna fantastiska stad har att erbjuda! Vill du veta mer besök visitlondon.com

FAKTA STORBRITANNIEN

Folkmängd: 67,7 miljoner
Huvudstad: London
Språk: Brittisk Engelska
Valuta: Brittiska Pund