ÄR DU VÅR NYA KOLLEGA?

Nyhet

SÄKERHETSANSVARIG TILL ÖREBRO AIRPORT

Publicerat 2022-12-28, sista ansökningsdatum 2023-01-31. Rekryteringen hanteras av Best Bemanning Länk till annan webbplats.

Vår region är en betydande del av Sverige och Örebro Airport är ett nav i regionen. En viktig orsak är att vi har en väl fungerande infrastruktur. Flygplatsen ligger strategiskt belägen mellan E18 och E20 med närheten till både Oslo och Stockholm skapar effektiva tidsvinster. I regionen som nyttjar oss lever omkring två miljoner människor. Det är en femtedel av Sveriges befolkning. Tusentals företag använder våra tjänster varje dag, året om. Örebro Airport är Sveriges fjärde största fraktflygplats och en av de ledande inom charterflygplatser. På så sätt ger Örebro Airport inte bara en förutsättning för tillväxt i regionen, utan bidrar även till att hela Sverige kan växa. Mer på www.orebroairport.seLänk till annan webbplats. Länk till annan webbplats.

Om tjänsten som Säkerhetsansvarig
Vi söker nu en säkerhetsansvarig till flygplatsen som vill vara med och stärka säkerhetsarbetet och uppfylla de krav som finns från myndigheter och kunder.

Arbetet kräver en förmåga att driva och utveckla det interna och det externa säkerhetsarbetet kopplat till fysisk säkerhet, personalsäkerhet och informationssäkerhet. Kvalitetssäkring ingår, där du utformar och implementerar rutiner och säkerställer att dessa efterlevs samt arbetar för en god säkerhetskultur. Den säkerhetsansvariga personen ska godkännas av Transportstyrelsen. Tjänsten innefattar arbete med säkerhetsskydd och rollen som säkerhetsskyddschef.

Det dagliga arbetet är både operativt så som genomförande av säkerhetsprövningar och tillträdeskontroll, samt strategiskt arbete i form av bland annat deltagande i utvecklingsprojekt och budgetplanering.

I övrigt kan tjänsten komma att utformas utifrån din tidigare erfarenhet och kunskap. Tjänsten är en Säkerhetsklassad tjänst på 100%

Om dig
Vi söker dig som är driven och engagerad, har högt säkerhetstänk och tidigare erfarenhet av säkerhetsarbete. Du är ambitiös och gillar nya utmaningar, du vill och kan skapa goda relationer och upprätta förtroende. Du har förmåga att arbeta både operativt och strategiskt. Att skapa trygghet och en god säkerhetskultur är en självklarhet för dig. Du har god initiativförmåga och tar enkelt till dig kunskaper och nya arbetssätt. Vi ser det som meriterande om du har jobbat med säkerhetsskydd sedan tidigare och gärna inom flygplatsverksamhet. Det är även meriterande om du har erfarenhet, intresse och kunskap inom IT och cybersäkerhet samt digitalisering.

Du bör kunna uttrycka dig väl på svenska och engelska i tal och skrift, samt ha goda kunskaper i digitala verktyg.

Vi är ett tight team på Örebro Airport som trivs att utvecklas tillsammans och vi är alla flexibla och prestigelösa – vi ska göra det bästa för att ha en säker arbetsplats för oss och flygplatsen, för kunder och resenärer.

Har Du frågor kring rollen? Kontakta rekryteringsansvarig Annelie Bergwall-Larsson på Best Bemanning & Rekrytering på telefon 076-609 22 88. Din CV och ditt personliga brev vill vi ha snarast, dock senast den 31/1 2023. Ansöker gör du på: www.bestbemanning.nu/lediga-jobb Länk till annan webbplats.