ving släpper efterlängtade sommarresor från örebro

Nyhet

Majoriteten av nästa sommars resor hos Ving är nu uppsläppta till försäljning. Och redan nu är det många som solsäkrar semestern med en resa utomlands. Ving kommer nu med det glädjande beskedet att det återigen blir möjligt att resa direkt från Örebro Airport till Mallorca under sensommaren 2021. Förutom Mallorca finns även avgångar till Cypern och Rhodos i Vings program från Örebro.

SÖK & BOKA RESOR FRÅN ÖREBRO Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

- Det är glädjande att återigen tillsammans med VING kunna erbjuda trygga och säkra charterresor från Örebro under sensommaren 2021. Rhodos, Mallorca och Cypern är dessutom mycket efterlängtade destinationer som många av våra resenärer saknat att besöka, säger Mikael Smedberg, vd på Örebro Airport.

- Det råder inga tvivel om att det finns ett uppdämt resesug bland svenskarna just nu. Att ha en resa inbokad är något man prioriterar högt och då är det också extra viktigt för många att boka med en säker och trygg arrangör. Vi vet hur uppskattat det är att resa direkt från sin regionalflygplats. Vi är därför väldigt glada över att återigen kunna återuppta trafiken från Örebro Airport med resor till tre av våra populäraste destinationer i början av nästa sommar, säger Fredrik Henriksson, kommunikationschef Ving.

Resorna till Mallorca från Örebro kommer att ske under perioden 13 augusti-24 september 2021 med Vings egna flygbolag Sunclass Airlines. Förutom det kommer även ett antal resor till Cypern och Rhodos att genomföras under sommaren.

Vings sommarprogram

I Vings program för sommaren 2021 finns, förutom de destinationer som erbjuds från Örebro, en rad olika resmål att välja mellan från de större avreseflygplatserna - från de fem mest populära destinationerna; Mallorca, Rhodos, Cypern, Kreta och Turkiet till mindre resmål i Grekland och på Balkan, som Skiathos, Parga, Lefkas och Kroatien. I utbudet finns ett stort utbud av hotell att välja mellan där de allra populäraste är Vings egna koncepthotell med familjehotellen Sunwing Family Resorts och Ocean Beach Club samt vuxenhotellen Sunprime Hotels, som bland annat återfinns på Mallorca, Cypern och Rhodos.

Safe Travel – tryggt och säkert resande

När man bokar en resa med Ving ingår Safe Travel, Vings program för ett tryggt och säkert resande – både före, under och efter resan med bland annat utökade säkerhetsrutiner på hotellen och på flygen. Därutöver innebär ett tryggt resande med Ving bla nedan.

  • Återbetalningsgaranti - pengarna tillbaka inom 7 dagar vid inställd resa
  • Fri avbokning fram till 60 dagar före avresa, oavsett anledning
  • Gratis av- och ombokningsskydd vid bokning av en resa
  • Möjlighet till obegränsat antal ombokningar fram till 30 dagar före avresa.